Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Ψυχολογώντας τις γυναίκες

Γράφει η Ρομίνα Δεβερντλή στο www.men24.gr, πέντε σημάδια που υποδεικνύουν ότι το μωρό απέναντι... ενδιαφέρεται κι ας μη το δείχνει άμεσα:
1. Δέχεται να την κεράσεις. Εντάξει δεν είναι και κανένα αρχαίο μυστικό αυτό που θέλει αποκρυπτογράφηση. Η Ρομίνα όμως μας αποκαλύπτει ότι οι λεπτομέρειες εδώ θα κάνουν τη διαφορά: "Χαμογέλασε ναζιάρικα όταν της το προσέφερες; Το ήπιε μαζί σου ή χασκογελώντας με την κολλητή της («τζάμπα θα τη βγάλουμε και σήμερα»); Και κυριότερο! Μετά από την κατάποση του ποτού, σε ξανακοίταξε, σου μίλησε, σε ευχαρίστησε με νόημα ή τσου;"
2. Σε κοιτάει στα μάτια. Είναι αλήθεια ότι αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Ενδιαφέρον! Θα προσπαθήσω να το προσέχω από δω και πέρα.
3. Σε αφήνει να την αγγίξεις. Μάλιστα, το άγγιγμα είναι ένα θετικό σημάδι, εντάξει αυτό το είχα υποψιαστεί κι εγώ...: "Το απαλό πιάσιμο της μέσης δεν είναι τυχαία all time classic. Αν σου επιτρέπει να την αγγίζεις- όχι να την χουφτώνεις- και δεν τραβιέται, τότε αρχίζει να πέφτει θύμα της αποπλάνησης. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τις πιάνουν από τη μέση, αν γουστάρουν τον γκόμενο που το κάνει." Προσοχή, όμως, γιατί: "Αν φοράει στενό παντελόνι και πετάγονται από τα πλάγια τα παχάκια, σίγουρα θα τραβηχτεί διακριτικά όταν πας να την αγγίξεις εκεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θέλει. Ίσα- ίσα, επειδή θέλει και παραθέλει, καλύτερα να μην δεις τις ατέλειες της πριν την ύστατη στιγμή."
4. Σκύβει για να σου μιλήσει. Αυτό ομολογώ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή γιατί αυτό είναι σημάδι ότι γουστάρει; Εννοείται βέβαια ότι αναφερόμαστε όταν αυτό δεν συμβαίνει αναγκαστικά λόγω ύψους (δηλ σε περνάει 5-10 πόντους). Η Ρομίνα γράφει πως: "όταν σκύβει στο αυτί σου για να σου μιλήσει και κάνει μια στοιχειώδη προσπάθεια να ακούσει αυτά που της λες, ε, κάτι έχουμε εδώ. Βασικά, μόνο και μόνο ότι σου μιλάει και δεν περιορίζεται στο να απαντά στις- ενοχλητικές- σου ερωτήσεις, είναι καλό. Αν δεν ενδιαφερόταν, δεν θα έκανε τίποτα." Χμ...
5. Σου κάνει κοπλιμέντα. Εντάξει, αυτό δεν θέλει και πολύ ανάλυση.
Και το άρθρο καταλήγει αναφέροντας πως: "Το ΜΕΝ 24 δεν φέρνει καμία ευθύνη αν τελικά δεν σας «κάτσει» το γκομενάκι, γιατί μπορεί εμείς να λέμε ότι θέλουμε αλλά οι γυναίκες παραμένουν αψυχολόγητες. Επίσης, επιφυλασσόμαστε για την ακριβή χρονική στιγμή που θα δεχτεί να χουχουλιάσετε κάτω από το ίδιο πάπλωμα, γιατί, ενώ όλα μπορεί να δείχνουν ότι την έχετε «ψήσει» για τα καλά, θα θελήσει -στάνταρ!- να το παίξει ιστορία…" Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ 100%! Το προσυπογράφω...!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το ποστ αυτό αναφέρεται γενικά στις γυναίκες και όχι σε κάποια συγκεκριμένη! ;-)