Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Νεκρός ο Heath Ledger!

Ο ηθοποιός Χηθ Λέτζερ βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο αυστραλιανής καταγωγής 28χρονος ηθοποιός, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία " Επιστροφή από το Brokeback Mountain" βρέθηκε νεκρός από την οικιακή βοηθό του στο πολυτελές διαμέρισμα του στη συνοικία Σόχο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν.
"Βρέθηκε αναίσθητος στο διαμέρισμα και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ερευνούμε την πιθανότητα της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών" πρόσθεσε ο ίδιος. Ωστόσο, ο πατέρας του ηθοποιού δήλωσε στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ότι ο θάνατος του γιου του ήταν ατύχημα. Αυτοί που τον γνώριζαν λένε πως ήταν ένας προσγειωμένος νέος, καλόκαρδός, μετριόφρων, που αγαπούσε τη ζωή.
Ο 28χρονος Λέτζερ είχε προταθεί για το βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία Brokeback mountain, ενώ είχε επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες Ο χορός των τεράτων (Monster's ball), Ο πατριώτης (The Patriot) και Η ιστορία ενός ιππότη (A Knight's Tale). Κρίμα που ένας νέος άνθρωπος που φαίνεται να είχε τα πάντα (ομορφιά, καριέρα, δόξα, χρήμα, κοινωνική αποδοχή κτλ), σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, να διαλέγει ένα τέτοιο θάνατο (γιατί;). Ήταν αγαπημένος ηθοποιός και περιμένω ανυπόμονα να τον δω στο ρόλο του Joker, φέτος το καλοκαίρι, στη ταινία Dark Knight (η συνέχεια του Batman begins).
(πηγή: www.skai.gr)