Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Η Επετειακή φανέλα του ΠΑΟ

Καλαίσθητη είναι η νέα φανέλα του ΠΑΟ για τα 100 χρόνια της ιστορίας του. Τη βρίσκω όμορφη κυρίως λόγο του χρώματος. Η επιστροφή στο παραδοσιακό σκούρο πράσινο από το ξενέρωτο κυπαρισσί των τελευταίων ετών ήταν μια σωστή κίνηση. Ελπίζω κι οι επόμενες εμφανίσεις να έχουν αυτό το χρώμα. Επιπλέον μου άρεσε γιατί είναι απλή κι απουσιάζουν σχέδια, ρίγες κι επιπλέον χρώματα. Η σχεδίαση στηρίζεται στις παλιές ιστορικές φανέλες του τριφυλλιού σύμφωνα με την addidas.
Κατά τα άλλα πολύ κακός ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Καλαμαριά, έκανε μια αγχωτική νίκη. Οι πράσινοι λυτρώθηκαν στο 91' με το εύστοχο πέναλτι του Σαλπιγγίδη το οποίο κέρδισε ο Καραγκούνης. Η Καλαμαριά δικαιούται να διαμαρτύρεται πως ο καταλογισμός του πέναλτι ήταν αυστηρός. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν πέναλτι αλλά η κρίση μου δεν μπορεί να είναι αντικειμενική οπότε γίνεται δεκτή κάθε άλλη άποψη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν απαράδεκτη. Σε όλο το παιχνίδι έκανε μόνο δύο σουτ! Έπαιξε έντονα αμυντικά με ένα παθητικό τρόπο καταστρέφοντας κάθε προσπάθεια του ΠΑΟ για δημιουργικό ποδόσφαιρο.
Επόμενη αγωνιστική Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (13/01/08, 19:00, ΝΕΤ). Ένα ντέρμπι που ο ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει για να περάσει μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Μείνετε συντονισμένοι στον Μαγικό Αυλό για pre game post και κριτική του κρίσιμου παιχνιδιού.