Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

ΠΑΟ - Πανιώνιος 2 - 1

Βλέποντας το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού σκεφτόμουν ότι τους υπερεκτίμησα φέτος τους πράσινους. Ο ΠΑΟ είναι μια κακή ομάδα. Δεν ξέρω αν φταίει ο κακός προπονητής, οι μέτριοι παίκτες, η άσχετη διοίκηση, οι οπαδοί ή όλα αυτά μαζί αλλά το τριφύλλι δεν παίζει ποδόσφαιρο αντάξιο της φανέλας του. Ίσως βέβαια ο ΠΑΟ ποτέ να μην έχει παίξει σπουδαία (=δημιουργική) μπάλα κι απλώς οι οποιαδήποτε επιτυχίες, που στηρίζονται κυρίως στην άμυνα του, να διαστρεβλώνουν τις μνήμες μας. Και πάλι όμως ο ΠΑΟ είναι κακός. Δεν μπορεί να δημιουργήσει εύκολα φάση για γκολ πόσο μάλλον να βάλει γκολ. Βέβαια από την άλλη δεν είναι χειρότερος από το ΟΣΦΠ αλλά αυτό δεν αλλάζει την άνοστη γεύση που σου μένει μετά από κάθε παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν πιστεύω πως θα το πάρει (αν και είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την κορυφή) καθώς ο κορυφαίος σέντερ φορ που λέγεται Σωκράτης Κόκκαλης δεν νομίζω να "επιτρέψει" άλλη ήττα του ΟΣΦΠ στα εναπομείναντα παιχνίδια. Επίσης ο ΠΑΟ δεν εμπνέει τη σιγουριά πως θα πάρει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.
Είναι αλήθεια ότι η Πανάθα μ' έχει ξενερώσει τον τελευταίο καιρό. Ευτυχώς που άρχισε και η φόρμουλα 1 για να έχουμε κάτι να βλέπουμε τις Κυριακές. Εκεί η ομάδα μου, η νέα αλλά δυναμική BMW Sauber, τα πήγε αρκετά καλά στους δύο πρώτους αγώνες. Πιστεύω πως φέτος θα έρθει (με λίγη τύχη) η πολυπόθητη πρώτη νίκη.
Αυτή τη στιγμή που γράφω το ποστ, έχω αφήσει στη τηλεόραση να παίζει η Αθλητική Κυριακή μετά από πολύ καιρό. Πραγματικά είχα ξεχάσει πόσο άθλια εκπομπή είναι. Μόνο η κοπέλα (δεν συγκράτησα το όνομα της) που συμμετέχει στη παρουσίαση περισώζεται...
Τα λέμε.