Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Scarlet Johansson

Scarlet Johansson ή η ομορφότερη ηθοποιός στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή! Παρεμπιπτόντως είναι και καλή ηθοποιός. Την είδα χθες στο Scoop του Woody Allen (καλή μαύρη κωμωδία με το αξεπέραστο ύφος του σκηνοθέτη) και με εντυπωσίασε η απλότητα και η φυσικότητα της ερμηνεία της. Κορυφαία εμφάνιση κάνει όμως στο Lost in translation της Sofia Coppola (πολύ καλή ταινία – κορυφαίες ερμηνείες). Πραγματικά η μορφή της χαράζεται στο μυαλό σου.

Update: "Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Dave Sitek των TV On The Radio έχει αναλάβει την παραγωγή για το άλμπουμ της ηθοποιού Scarlett Johansson.
H Johansson βρίσκεται ήδη ένα μήνα σε στούντιο της Λουιζιάνα όπου ηχογραφεί υλικό μαζί με μέλη των Yeah Yeah Yeahs και των Celebration. Ο ιδιοκτήτης του στούντιο δήλωσε ότι η φωνή της Johansson ακούγεται πολύ «avant-garde» και «Marilyn Monroe»-ική και ότι έχει πιθανότητες να κατακτήσει ακόμα και βραβείο Grammy!
H Johansson, στις αρχές του καλοκαιριού, εμφανίστηκε στο Coachella Valley Music Festival μαζί με τους Jesus And Mary Chain και ερμήνευσαν μαζί το κομμάτι «Just Like Honey». Φήμες επίσης λένε ότι θα συμμετέχει και σε άλμπουμ του Tom Waits με διασκευές."
(Tης Ανδριάνα Μαμά, αναδημοσίευση από www.avopolis.gr)