Καλύτερο μέρος για να δουλεύεις

"Ένα ακόμη βραβείο, αυτή τη φορά του «Καλύτερου Μέρους για να Δουλεύεις», κατέκτησε πρόσφατα η Ferrari. Όνειρο ζωής αποτελεί μια θέση εργασίας στην εταιρεία, που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα επιτυχημένα πειράματα του συνδυασμού ζωής και εργασίας: οι απασχολούμενοι στη Ferrari έχουν τη δυνατότητα διαμονής στο «Maranello Village», ένα συγκρότημα 122 επιπλωμένων διαμερισμάτων με χαμηλό ενοίκιο κι ευκολίες πληρωμής, που απέχει 4 χλμ από το εργοστάσιο και συνδέεται με αυτό και μέσω ποδηλατικής διαδρομής.

Στο «Formula benessere» οι 2.685 εργαζόμενοι κάνουν την ετήσια ιατρική τους εξέταση, καθώς και τακτικό πρόγραμμα γυμναστικής έχοντας ο καθένας τους τον προσωπικό του προπονητή. Ακόμη, όσοι θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις ή να μάθουν ξένες γλώσσες, πληροφορική και management, μπορούν να απευθυνθούν στα 16 «learning points» της εταιρείας."

Αναδημοσίευση από 4troxoi.gr

Ζηλεύω! Γιατί να μην έχω κι εγώ μια τέτοια δουλειά...; Φαντάζομαι όμως θα κρύβει άλλες δυσκολίες. Υποθέτω η πίεση για απόδοση θα είναι τεράστια. Αλλά και που δεν είναι; Τουλάχιστον στη Ferrari εργάζεσαι για τεχνολογικά αριστουργήματα, κάνεις τέχνη. Και έχεις και άψογες συνθήκες εργασίας!

Διαβάστε επίσης:

Τέννεσι Ουίλιαμς - Γυάλινος κόσμος (απόσπασμα)