Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0 - 1

Άθλιος ο ΠΑΟ νίκησε 0-1 τον επίσης άθλιο ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα έπρεπε να τιμωρηθούν για κακοποίηση του αθλήματος. Το μόνο που άξιζε από το δίωρο της ταλαιπωρίας ήταν το όμορφο γκολ του Καραγκούνη. Τώρα ο ΠΑΟ έχει το προβάδισμα να πάρει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.
Άλλο όμως είναι το θέμα. Αν ο Παναθηναϊκός δεν ενισχυθεί σημαντικά με ποιοτικούς παίκτες και δεν αλλάξει νοτροπία δεν βλέπω φως στο τούνελ ούτε τη νέα χρονιά. Και δεν εννοώ παίκτες επιπέδου Ίβανσιτς (τον οποίο συμπαθώ) αλλά επιπέδου Πιζάρο... Επίσης πρέπει να φύγουν και αρκετοί παίκτες, όπως π.χ. ο Κλέυτον, που είναι λίγοι για τον ΠΑΟ. Πρέπει να ανεβάσει τη ποιότητα του ρόστερ του. Επίσης θεωρώ απαραίτητη τη παραμονή του Τεν Κάτε που φαίνεται κάτι να ξέρει από μπάλα.
Όσον αφορά τον Γκαρσία (που χτύπησε εκτός φάσης τον Σιμάο) δεν έχω να προσθέσω κάτι παρά το ότι κρέμασε σε άλλο έναι παιχνίδι την ομάδα του. Επιπλέον ήταν θλιβερό το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον αποθέωσαν όταν έκανε τα καραγκιοζιλίκια του βγαίνοντας από το γήπεδο.