Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Παροχή νομικών συμβουλών προς εργαζόμενους

H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας με σκοπό να βοηθήσει τους Εργαζόμενους του Νομού Καβάλας (συνδικαλισμένους και μη) αποφάσισε την λειτουργία τριών πιλοτικών προγραμμάτων από τις 2-11-2009 στο Εργατικό Κέντρο:
Πρώτο: Πρόγραμμα πρωτοβάθμιας παροχής νομικών συμβουλών. Κάθε απόγευμα από τις 6:00μμ έως τις 8:00μ από Δευτέρα έως Πέμπτη στο Εργατικό Κέντρο Ν. Καβάλας τέσσερις συνεργαζόμενοι δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Ν. Καβάλας Θα παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ νομικές συμβουλές με σκοπό να συμβουλεύσουν και να καθοδηγήσουν τους εργαζόμενους για διαφορές που προκύπτουν κατά την άσκηση των εργασιακών υποχρεώσεών τους απέναντι στους εργοδότες. Θέματα Εργατικής- Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και Κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας Θα αποτελέσουν τη βάση της πληροφόρησής μας.
Δεύτερο: Κάθε Τετάρτη από τις 6-8μ.μ. στην αίθουσα των Γενικών Συνελεύσεων τον Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας θα παραδίδονται υπό τη μορφή. σεμιναρίων μαθήματα προς ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους σχετικά με τις υποχρεώσεις των εργοδοτών απέναντι στην εργατική και Ασφαλιστική νομοθεσία και των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς και των παροχών που δικαιούνται οι Εργαζόμενοι από τις υπηρεσίες ΙΚΑ - ΟΑΕΔ - Εργατική Εστία - Εργατική Κατοικία και ΣΕΠΕ.
Τρίτο: Κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Πέμπτη και από ώρες 6-8 μέλη της Διοίκηση του εργατικού Κέντρου θα δέχονται και θα καταγράφουν παράπονα - καθυστερήσεις διεκπεραιώσεις υποθέσεων Εργαζομένων από τις συγχρηματοδοτούμενες κοινωνικές υπηρεσίες ΙΚΑ - ΟΑΕΔ - Εργατική Εστία-Εργατική Κατοικία και ΣΕΠΕ με σκοπό να συμβάλλουν στην άμεση εξυπηρέτηση των υποθέσεών τους σε συνεργασία με τους παραπάνω Θεσμούς.
Ε-mail: eyknkav@otenet.gr Τηλ.: 2510/223782-226515