Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Pre Game Post: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ

Photobucket
Τη βδομάδα που μας πέρασε αποφάσισα να μην διαβάσω καθόλου αθλητικές ιστοσελίδες και να μην ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο. Νομίζω, δεν μπορώ να αντέξω άλλα κλισέ περί ντέρμπι αιωνίων, καθώς και τα ανόητα οπαδικά παραληρήματα δημοσιογράφων και φιλάθλων. Είμαι overloaded που λένε και στο χωριό μου. Σήμερα μόνο διάβασα για να δω τις ενδεκάδες αλλά και την ώρα που αρχίζει το παιχνίδι!
Είναι σημαντικό ματς γιατί αν κερδίσει ο ΠΑΟ αποκτά σαφές προβάδισμα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ αν χάσει θα βρεθεί για πρώτη φορά (από την αρχή του πρωταθλήματος) δεύτερος πίσω από τον ΟΣΦΠ. Α, ναι είναι και το θέμα... "τιμής", αιώνιοι αντίπαλοι και όλα αυτά...
Η Πανάθα είναι καλύτερη ομάδα και με περισσότερους ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να πάρει τη νίκη. Επίσης ο ΤενΚάτε νομίζω είναι καλύτερος από τον Ζίκο (από αυτά που έχουμε δει, μέχρι στιγμής, και από τους δύο).
Νίκη με 0-2 με γκολ από Σισέ και Λέτο ή Γιόσου Σαριέγκι είναι το ιδανικό σενάριο για μένα... Περιμένω όμως να έρθει 0-0 ή 1-1 με αδιάφορο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, σε στυλ "φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη".
Σχετικά με του εισαγγελείς, τον Πατέρα που πάει στο Καραΐσκάκη κτλ, ελπίζω για μια φορά να λειτουργήσει όλο αυτό και αποφευχθούν οι γνωστοί τραμπουκισμοί του ΟΣΦΠ, πάνω στους οποίους έχει στηρίξει όλη την πορεία του τα τελευταία χρόνια.
Τέλος έχουμε μπόνους δύο λινκ για να διαβάσετε πριν ανοίξετε μπύρες και παραγγείλετε πίτσες για το αποψινό ντέρμπι: