Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ - Σπάρτα 3 - 0

Photobucket
Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τη στάση των media και ορισμένης μερίδας των φιλάθλων του ΠΑΟ απέναντι στο Χενκ Τεν Κάτε μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στη Πράγα. Κοινώς, άντε και γαμ...τε αγράμματοι δημοσιογραφίσκοι που έχετε αναγάγει τη κωλοτούμπα σε τέχνη καθώς κι εσείς μίζεροι φίλαθλοι του ΠΑΟ που περιμένετε με λαχτάρα μια ήττα της ομάδας για να ρίξετε τη χολή σας και να βγάλετε όλα τα κόμπλεξ σας στην επιφάνεια.
Ο Χενκ Τεν Κάτε έχει κάνει λάθη. Μερικά στοίχισαν βαθμούς στον ΠΑΟ. Ο άνθρωπος όμως ξέρει μπάλα. Και έχει πάρει αποτελέσματα (Βρέμη, Ίντερ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κτλ). Επίσης αν δεν ήταν αυτός θα παίζαμε ακόμη με Μάντζιο, Τζιόλη και Γκούμα... Παράλληλα έχει το θάρρος της άποψης του και δεν παρουσιάζει δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, μια αρρώστια που κατέτρωγε τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια. Με άλλα λόγια, Χενκ για πάντα στη Πανάθα κι ας μας εκνευρίζεις μερικές φορές με τα κολλήματα σου (βλ. π.χ. Μάττος).
Πάμε τώρα στο παιχνίδι. Απλώς η Πανάθα διόρθωσε το λάθος του πρώτου αγώνα. Έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση και άσχημα στην άμυνα όπου χρειάζεται μεγάλη βελτίωση κι ένα δεξί μπακ. Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης και Κατσουράνης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγαίνουν από την ενδεκάδα. Αυτοί θα σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους και θα την πάνε στη κορυφή. Πολύ καλοί οι Σισέ & Λέτο, θα βοηθήσουν αρκετά φέτος την επίθεση και την ανάπτυξη του ΠΑΟ. Μέτριος ο Τζ. Σίλβα αλλά σαφώς καλύτερος από το πρώτο παιχνίδι.
ΥΓ: "Δεν είμαι ένας επιζών, είμαι ένας νικητής", τάδε έφη Τεν Κάτε στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι και σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να δεχτεί καμία ερώτηση. Ακριβώς αυτό έλειπε από τους προπονητές του ΠΑΟ...