Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ-Αθλέτικο 2-3

Ήταν απλώς ένα ένα επίπεδο πάνω η ισπανική ομάδα. Όλα τ' άλλα είναι... να 'χουμε να λέμε. Τι ανάλυση να κάνεις; Ο ΠΑΟ προσπάθησε, έβαλε γκολ αλλά η ποιότητα της Ατλέτικο δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπιστεί. Απλά τα πράγματα. Ίσως κάποιοι να σταθούν στα λάθη ορισμένων παιχτών αλλά έτσι πιστεύω μένουμε στο δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το έβλεπες σε κάθε κίνηση, στο κάθε λεπτό, πως αυτό το παιχνίδι δεν θα το χάσουν οι Ισπανοί.
Εγώ θα προτιμήσω να μείνω στα καλά. Δύο πανέμορφα πράσινα γκολ από δύο παίκτες που εύχομαι να μείνουν πολλά χρόνια στην ομάδα & που, επίσης, δεν πρέπει ν' απουσιάζουν ποτέ από την ενδεκάδα (Σαλπιγγίδης & Λέτο). Ειδικά για τον Σαλπιγγίδη μόνο αυτό έχω να πω: Respect! Παράλληλα ήταν πολύ καλός κι ο Τζιλμπέρτο στη θέση του Λίμπερο/Στόπερ.
Πάμε γι' άλλα τώρα. Πρωτάθλημα και Europa League. Στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη περιμένω (για να μην γράψω απαιτώ και φανώ υπερβολικός) νίκη με καθαρό σκορ. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Φέτος είναι μοναδική ευκαιρία να μας κυνηγάνε στη βαθμολογία (κυρίως ο ΟΣΦΠ που είναι ο μοναδικός αντίπαλος του ΠΑΟ στη κατάκτηση του πρωταθλήματος) και όχι να κυνηγάμε εμείς.