Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟ

Με γοργούς ρυθμούς υλοποιείται ο σχεδιασμός του ΠΑΟ για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μη ξεχνάτε ό,τι ήδη από τα μέσα Μαΐου, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, είχαν ετοιμάσει το πλάνο για τις ανάγκες τις ομάδας που σημειωτέον θ' αρχίσει νωρίς τις υποχρεώσεις της λόγω των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ.
Ήδη στην άμυνα έχει αποκτηθεί ο "βράχος" Καντέ μετά από δύσκολες διαπραγματεύσεις με τη πρώην του ομάδα που τον είχε αφήσει... ελεύθερο. Επομένως αποκτούμε μια αμυντική τετράδα - γρανίτη με Βύντρα - Σαριέγκι - Καντέ - Ντέιβιντ.
Δεξί μπακ ο καταπληκτικός Μουν των πλέι οφ δεν αφήνει σημεία αμφισβήτησης, παίρνοντας τη φανέλα του βασικού σπίτι του... Το ίδιο ισχύει, αριστερά, για τον -σταθερό σε απόδοση φέτος- Σπυρόπουλο. Για αναπληρωματικούς αυτών τον 2; Ο παίκτης πασπαρτού Μελίσης δίνει την απάντηση.
Στα αμυντικά χαφ είμαστε υπερπλήρεις. Αριστερά ο Ίβανσιτς δηλώνει πως φέτος θα είναι η χρονιά του ενώ ο Τεν Κάτε (που μέχρι πρότινος τον είχε στους υπό παραχώρηση παίκτες) δηλώνει πως ο Ιβ είναι Τζακ ποτ για την αριστερή πλευρά. Δεξιά με Γκάπριελ και Νίνη δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού.
Στην επίθεση το ταλέντο ξεχειλίζει με Ρουκάβινα - Μαντζιο - Σαλπιγγίδη - Πετρόπουλο, οπότε δεν χρειάζεται η πρόσθεση κάποιου νέου επιθετικού που θα χαλάσει τις ισορροπίες!
...
Ρεεε, κάντε καμιά μεταγραφή!!!
Τι τραγελαφικές καταστάσεις είναι αυτές που βιώνει ο ΠΑΟ στις φετινές μεταγραφές...
ΥΓ: Το μόνο που ελπίζω είναι οι χαμηλές προσδοκίες που έχουμε, να λειτουργήσουν όπως τη περίοδο της πρόσληψης Κυράστα αλλά και Σουμ...
ΥΓ2: Ένας Σισέ θα μας σώσει! (Λέμε τώρα...)