Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Η δίκη του blogme.gr

Για όσους δεν γνωρίζουν σήμερα γίνεται η δίκη του Αντώνη Τσιπρόπουλου. Ο Αντώνης Τσιπρόπουλος είναι ο δημιουργός του blogme.gr. To blogme.gr ήταν ένας feed aggregator. Δηλαδή μια μηχανή που σύλλεγε και δημοσίευε posts από διάφορα blogs. Με άλλα λόγια ήταν μια σελίδα με links προς πολλά ελληνικά blogs. Ανάμεσα λοιπόν στα άλλα δημοσίευσε και posts από το blog funEL το οποίο διακωμωδεί τον γνωστό τηλεβιβλιοπώλη κ. Λιακόπουλο. Ο κ. Λιακόπουλος λοιπόν θίχτηκε από τη σάτιρα του FunEL και μήνυσε το... blogme.gr!!! O παραλογισμός & η άγνοια σε όλο τους το μεγαλείο. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, για άλλη μια φορά, θα γίνουμε παγκοσμίως ρεζίλι. Eίναι η πρώτη φορά στα χρονικά που μηνύεται ένας feed aggregator.
Η δίκη θα γίνει σήμερα 14/12/07, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στο Κτήριο 9, Πρώτο τριμελές πλημμελειοδικείο. Θα λάβει χώρα στις 10πμ κι έχει αριθμό προτεραιότητας 17 κάτι που μάλλον σημαίνει αρκετή καθυστέρηση.
Κύριε Λιακόπουλε σας εύχομαι κι εις ανώτερα. Μήνυση και στο Google τώρα! 272.000 αποτελέσματα - links βγάζει αν γράψεις funEL...
Για περισσότερες πληροφορίες:
Update: Ο δικηγόρος του κ. Λιακόπουλου ζήτησε αναβολή η οποία του δόθηκε. Η δίκη θα γίνει στις 18/02/2009! Ο κ. Λιακόπουλος δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο.