Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Ολονυχτία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Χθες έκατσα για πρώτη φορά να δω όλο το Αλ Τσαντίρι. Όχι πως δεν μου αρέσει αλλά συνήθως κάτι άλλο συνέβαινε να κάνω τα βραδινά της Tρίτης ή απλώς έβλεπα Champions League. Επομένως, μόνο αποσπασματικά παρακολουθούσα. Χθες λοιπόν ο κ. Λαζόπουλος ανάμεσα στα άλλα είπε και κάτι που με συγκλόνισε. Αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που το εξέδιδε η ίδια η "μάνα"* της. Ένας από τους πελάτες**, υποστηρίζει το παιδί, ήταν ένας παπάς. Δεν θα σταθώ στην ιδιότητα του αλλά σε κάτι άλλο που παρατήρησε κι ο κ. Λαζόπουλος.
Οπαδοί(;) του ιερέα συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία για να κάνουν ολονυχτία. Να προσευχηθούν για να αποδειχτεί η αθωότητα του παπά. Ρε γελοία υποκείμενα: -αντί να προσευχηθείτε για το κοριτσάκι, -αντί να σιωπήσετε και να ακούσετε την ηχώ από τα ουρλιαχτά της, -αντί να βροντοφωνάξετε και αντιδράσετε για τη κόλαση που περνούσε 3 χρόνια κάτω από τη μύτη σας, -αντί να την αγκαλιάσετε και να τη βοηθήσετε να επουλώσει τις πληγές της, εσείς προσεύχεστε να μην καταδικαστεί ο παπάς;
Ε Λ Ε Ο Σ!***
*Εύχομαι να κολλήσει μια σπάνια αρρώστια και να ψυχοραγεί για βδομάδες με φριχτούς πόνους, μόνη της, πεταμένη σαν σκυλί σε ένα βρόμικο σκοτεινό στενό. **Εύχομαι να πάθουν μια ανίατη ασθένια όλοι τους, να τους πιάσουν, να τους φυλακίσουν και να βιάζονται καθημερινά από τους συγκρατούμενους τους. ***Αυτό το post ίσως να ξέφυγε λίγο από το σύνηθες ύφος του blog αλλά η συγκεκριμένη είδηση με οδήγησε στο να γράψω με αυτό τον τρόπο.