ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-4


Έλα μωρή Πανάθα! Διέλυσε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με 1-4. Ποιος να το πιστέψει. Αυτή όμως είναι η μπάλα. Από την άββυσο στα ύψη και αντιστρόφως σε χρόνο μηδέν... Λίγη σταθερότητα να έδειχνε το τριφύλλι και τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα φέτος. Η ομάδα ταλέντο έχει. Χρόνο και δουλειά χρειάζεται και... 3-4 αμυντικούς. Επίσης πρέπει να πιστέψουν όλοι σε αυτή την ομάδα και όταν λέω όλοι εννοώ διοίκηση, φίλαθλοι και φυσικά οι ίδιοι οι παίκτες που πολλές φορές αδικούν τον ίδιο τον εαυτό τους.

Οι υπερβολές για τον Σωτήρη Νίνη δεν σταματούν απο τους δημοσιογράφους. Υποθέτω μετά και το σημερινό πολύ καλό παιχνίδι του θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό όπως καταλαβαίνει κανείς μόνο κακό μπορεί να του κάνει. Ο Μουνιόθ, δείχνοντας ακόμη μια φορά την ποδοσφαιρική του παιδεία, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:
«Ο Νίνης μόλις άρχισε και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Σήμερα έπαιξε πολύ καλά, όπως όλοι οι συμπαίκτες του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Νίνη με τον Μέσι. Είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Εξάλλου ο Νίνης είναι πολύ νεότερος. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τις δυνατότητες του Νίνη, δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό ούτε για εκείνον, ούτε για κανέναν».

Διαβάστε επίσης:

Τέννεσι Ουίλιαμς - Γυάλινος κόσμος (απόσπασμα)