Νυκοκυραίε ξύπνα!


Ο δολοφόνος δίπλα σε "σταρ" της ναζιστικής συμμορίας που ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ νοικοκυραίε. Πάλι θα τους ψηφίσεις για να καθαρίσουν τον τόπο; Εσύ με τρομάζεις περισσότερο από τους δολοφόνους, νυκοκυραίε. Εσύ που από τη γωνίτσα σου ηδονίζεσαι με τους μπράβους και τους δολοφόνους να εξευτελίζουν, δέρνουν, δολοφονούν μετανάστες. Εσύ που τρέφεις αυταπάτες καθαρότητας αίματος, αρχαίων περασμένων μεγαλείων. Εσύ που από τα χέρια σου, στάζει ακόμη φρέσκο αίμα του Παύλου Φύσσα. Εσύ με τρομάζεις, μου προκαλείς απόγνωση, θυμό, απογοήτευση. Εσύ καλύτερα να κλειδώσεις τη πόρτα σου σήμερα καλά, μπορεί η φάτσα σου να μην αρέσει σε κάποιο χρυσαυγίτη.


Για τους αστυνομικούς που είναι κολλητάρια με τους δολοφόνους μαφιόζους δεν υπάρχουν λόγια. Σιχάματα.Νο 3. Γλοιώδη ανθρωπόμορφα δίποδα που καπηλεύονται το τίτλο του δημοσιογράφου. Εμετός. Μόνο αυτό ξερνάει το στόμα τους. Υπάκουα σκυλιά των σκιερών αφεντικών τους.


Καταλήγοντας, φταις κι εσύ. Ναι, σε εσένα μιλάω, μέσα στον καθρέπτη που κρύβεσαι, που δεν μίλησες, που δεν έπραξες, που ανέχτηκες, που έκανες πλάκα. Σοβαρέψου. Σοβάρεψαν οι καιροί κι έγιναν σκοτεινοί.

Διαβάστε επίσης:

Τέννεσι Ουίλιαμς - Γυάλινος κόσμος (απόσπασμα)