Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

D. Cisse & the best farewell party


Μια πρόσκληση που σημαίνει το τέλος εποχής για τον ΠΑΟ. Μετά τον Ζιλμπέρτο και ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχαιρετά το τριφύλλι. Οι πράσινοι είναι στα όρια χρεοκοπίας καθώς ιδιοκτήτες, σωτήρες και λοιποί εκατομμυριούχοι μόλις είδαν ότι το κράτος δεν έχει πλέον άλλα χρήματα για να τους δώσει, αποφάσισαν ότι δεν χρειάζονται πλέον τον ΠΑΟ ως εργαλείο στην διασφάλιση των συμφερόντων τους και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Επομένως δεν υπάρχει η πολυτέλεια για ακριβά συμβόλαια. Ξεπούλημα με συνοπτικές διαδικασίες.

Είναι όμως σοφή κίνηση για τον Γάλλο άσσο. Δεν εννοώ μόνο οικονομικά. Βλέποντας αυτό το τερατούργημα που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο να κατασπαράσσεται από επαγγελματίες οπαδούς - δολοφόνους, μπράβους, προέδρους - μαφιόζους, πλαστογράφους και κουτοπόνηρους, αμόρφωτους γκεμπελίσκους - δημοσιογράφους, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί.

Ο ΠΑΟ επιστρέφει πολύ πιθανόν εκεί που τον "αγαπήσαμε". Μιζέρια, ανοργανωσιά, φτηνοί μέτριοι παίκτες & ποδόσφαιρο λίγο καλύτερο από αυτό που παίζει η τοπική ομάδα του χωριού μου αλλά και όλη η Σούπερλιγκ. Τουλάχιστον ας αφήσουν τον Φερέιρα να κάνει τη δουλειά του και ίσως να μη δούμε κακό ποδόσφαιρο. Είναι τύχη για τον ΠΑΟ να τον έχει ως προπονητή.