Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Η νέα φανέλα του ΠΑΟ για τη σεζόν 2013-2014


Επιτέλους μια αλλαγή στη σχεδίαση. Ωραία φαίνεται η ριγέ, τίποτα το ιδιαίτερο οι υπόλοιπες. Αυτό όμως που τις χαλάει και τις 3 είναι το άθλιο λογότυπο του ΟΠΑΠ. Θα ήταν πολύ πιο όμορφες αν π.χ. έγραφε μόνο ΟΠΑΠ χωρίς το πολύχρωμο σχέδιο.

Κατά τα άλλα ο ΠΑΟ θα αγωνιστεί φέτος ώστε να αποδείξει ότι δεν θα γίνει η νέα ΑΕΚ. Μεταγραφές χαμηλού κόστους και ποιότητας (αναγκαστικά), νέος προπονητής, νέο παλιό γήπεδο (ξανά), νέο προπονητικό κέντρο και η Ευρώπη πολύ μακριά. Νέα παιδιά θα παίξουν και φέτος κι εύχομαι να έχουν καλύτερη τύχη σε σχέση με τη περσινή αλλοπρόσαλλη χρονιά (ιν Χουχούμη γουι τραστ) και να καταφέρουν να πάρουν μια μεταγραφή σε ευρωπακικό σύλλογο τα επόμενα χρόνια.

Δυστυχώς ο Αλαφούζος ή ο Σαβίδης & ο Μελισανίδης δεν φαίνεται να έχουν καταφέρει κάτι σχετικά με τη μαφία, το βόθρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ώστε να υπάρξει τουλάχιστον μια ισορροπία οπότε θα γίνουμε θεατές (όσοι γίνουμε θεατές γιατί  προσωπικά, όπως και πέρσι, άντε να δω 5-6 ματς της Πανάθας μόνο και μόνο γιατί η αγάπη για το σπορ και το τριφύλλι δεν ξεθύμανε ακόμη) του ανοσιουργήματος που ονομάζεται σούπερ λιγκ. Ήδη ο ΟΣΦΠ φρόντισε για τις θυγατρικές του (Ζε εντουάρντο, Μπαντιμπαγκά).