Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2006

ΔΕΛΤΑ & ΣΕΒ

"ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ προϊόντα του Ομίλου ΔΕΛΤΑ!
Ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος είναι πρόεδρος του ομίλου ΔΕΛΤΑ-ΒrandCo. Είναι επίσης αντιπρόεδρος και το πραγματικό αφεντικό του συνδέσμου ελληνικών βιομηχανιών (ΣΕΒ). Γιατί μην ξεχνάτε ότι μέλη του ΔΣ της ΔΕΛΤΑ είναι: ο κ. Κυριακόπουλος (πρόεδρος του ΣΕΒ), ο κ. Θεοδωρόπουλος (συνέταιρος του Δασκαλόπουλου και επίσης αντιπρόεδρος του ΣΕΒ), o κ. Αργυρός (πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ). Πρoχθές ο ΣΕΒ πρότεινε στα συνδικάτα «αυξήσεις» μισθών για το 2006 1,8%(!), παρουσιάζοντας το μάλιστα ως υποχώρηση των εργοδοτών από την πρόσφατη ‘γενναιοδωρία’ του 2,8%…
Οι βιομήχανοι με τις εναρμονισμένες πρακτικές τους, μας πουλάνε τα ακριβότερα καταναλωτικά προϊόντα της Ευρώπης, αποκτώντας απίστευτα υπερκέρδη. Οι κυβερνήσεις με τα νομοθετήματά τους τα 10 τελευταία χρόνια, έχουν χαρίσει σε μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες δισεκατομμύρια € που τα έχουν πάρει από την τσέπη του καθένα μας. Οι άπληστοι θέλουν κι΄ άλλα. Ας μην τους αφήσουμε να το κάνουν!
Αρκεί μόνον να πιστέψουμε, εμείς οι πολίτες, ότι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Από εμάς εξαρτάται. Η κερδοφορία τους εξαρτάται από την κατανάλωσή μας. Ας το σεβαστούνε. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ! Να τους κάνουμε να γονατίσουν. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ! Μπορεί να γίνει! Θυμηθείτε ότι ο μεγάλος Μαχάτμα Γκάντι ανάγκασε ολόκληρη βρετανική αυτοκρατορία να υποκύψει, οργανώνοντας μποϊκοτάζ των αγγλικών προϊόντων.
Τα βασικά εμπορικά σήματα του ομίλου τους είναι: ΔΕΛΤΑ, CHIPITA, GOODYS, MILKO, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, FROZA."
(Από Nylon.gr)