Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Άρης - ΠΑΟ 0-1: Louis Garcia

Μέτριο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟ έδειξε την ανωτερότητα του. Είναι η πιο ποιοτική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό το βλέπουν κι οι "αλλόθρησκοι" έστω κι αν δεν το παραδέχονται. Είμαι αισιόδοξος ότι μέσα από τα παιχνίδια θα αρχίσει να ρολλάρει το Τριφύλλι και θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. 

Μεγάλο respect στον Djibril τόσο για το τατουάζ με το τριφύλλι που "χτύπησε" στο πόδι του όσο και για το πάθος με το οποίο εμποτίζει την ομάδα.

Ανανέωση συμβολαίου στον Gilberto τώρα! Εξαφάνισε, χαλαρά, τα αντίπαλα χαφ. Τεράστιος παίκτης.

Η μεταγραφή του με ενθουσίασε όσο κι από αυτή του Cisse. Μπήκα σε διάφορα site για να διασταυρώσω ότι είναι αυτός που θα έρθει στη Πανάθα και όχι κάποιος συνονόματος... Μεγάλος θαυμαστής του από τα χρόνια της Λίβερπουλ, μπαλαδόφατσα, ξέρει πολλά κιλά μπάλα και θ' αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο του φετινού Παναθηναϊκού. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα τον κάνει και πιο θελκτικό. Αναφέρομαι φυσικά στον μέγιστο Louis Garcia (βλ. φωτογραφία) που αν παίξει τη μισή μπάλα που ξέρει, δεν θα σταματήσουμε να χειροκροτάμε. Τιμή για τον ΠΑΟ που τον έχει στους κόλπους του. Χθες μπήκε για δέκα λεπτά και αναστάτωσε όλον τον Άρη. Βρισκόταν παντού. Well done!

Καταλήγοντας, δεν μπορώ, δυστυχώς, να μην κάνω μία αναφορά στο πέναλτι που κέρδισε ο Βύντρα. Φυσικά και δεν ήταν. Έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο (πολύ κακός χθες) Άρης αλλά αποτελεί ύβρη προς τους θεούς όταν φωνάζει ο κλέφτης. Η καμήλα δεν κοιτάει τη καμπούρα της.