Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

Οδός Λαυρίου ή πως να χαραμίσεις μια ζωή...

Δεν λυπάμαι για αυτόν που έφυγε. Το αναζητούσε συνειδητά ή υποσυνείδητα εφόσον συμμετείχε. Λυπάμαι τους γονείς του, τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν. Αλήθεια τι μίζερος τρόπος για να σπαταλήσεις μια ζωή. Υπάρχουν τόσα πράγματα για τα οποία αξίζει να πεθάνεις και εσύ να χαραμίζεις τη ζωή σου για μια ανοησία. Κρίμα, πραγματικά κρίμα… Ήθελα να γράψω για τα γεγονότα στην οδό Λαυρίου αλλά πρόλαβαν να το ξεσκίσουν κι αυτό το γεγονός τα ΜΜΕ. Αναδημοσιεύω μόνο τα παρακάτω κείμενα ως ένδειξη… δεν ξέρω, μάλλον αγανάκτησης.

Sport24.gr:

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας εξάλλου η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε έντεκα συνδέσμους όπου έγιναν τρεις ακόμη συλλήψεις. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε έξι γραφεία του Ολυμπιακού και πέντε του Παναθηναϊκού. Σε κάποια απ' αυτά βρέθηκαν ρόπαλα, σιδηρολοστοί, αλυσίδες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, ενώ σε γραφείο του Ολυμπιακού στη λεωφόρο Θησέως, βρέθηκε ποσότητα 2,5 κιλών χασίς.»

Sport-fm.gr:

«Δεκατρία άτομα θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα για τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Final 8 του Κυπέλλου στο γυναικείο βόλεϊ. Οι συλληφθέντες είναι μεταξύ των 18 ατόμων που προσήχθησαν και κρατήθηκαν, γιατί, σύμφωνα με την αστυνομία, προέκυψαν σε βάρος τους στοιχεία για συμμετοχή στις συμπλοκές που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 25 χρόνου και τον τραυματισμό άλλων έξι ατόμων. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο υπάλληλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ένας ανηψιός βουλευτή, ένας γιος αστυνομικού, ένας άνδρας του πολεμικού ναυτικού και ένας ανήλικος.»

ΥΓ: Αξίζει αναφοράς το πρωτοσέλιδο της Αθλητικής Ηχούς. Επιτέλους κάποιος που αναγνωρίζει τα λάθη του.