Καλοκαίρι είναι...

#Summer night and cold #beer #Vergina #Chrisoupoli #Kavala #Greece

A photo posted by dRN-6 (@dreamon_inst) on

Peugeot 3008


Το πιο όμορφο εσωτερικό αυτοκινήτου παρουσίασε η Peugeot το 2016. Ανήκει στο νέο SUV 3008 αν και κάποιος εύκολα θα το μπέρδευε με αυτό ενός εξωτικού supercar. Γενικά η γαλλική εταιρεία έχει επιλέξει μίνιμαλ σχεδιασμό του εσωτερικού για όλα τα νέα μοντέλα της που σε συνδυασμό με το μικρό τιμόνι (τα όργανα τα βλέπεις πάνω και όχι μέσα από το τιμόνι), τον κάνει πολύ ενδιαφέρον. Στο 3008 αυτή η σχολή έφτασε στο αποκορύφωμά της δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του αυτοκινήτου εδώ.

BoJack Horseman


Σταματήστε ό,τι βλέπετε και βάλτε να δείτε τo BoJack Horseman. Η ζωή ενός ξεχασμένου ηθοποιού στο Χόλιγουντ που στα '90s είχε πολύ δημοφιλές sitcom (τηλεοπτική σειρά σε στυλ "φιλαράκια") και τώρα είναι ξεχασμένος στη βίλα του, περνώντας τον καιρό του πίνοντας αλκοόλ και κάνοντας ναρκωτικά. Μαύρο χιούμορ, ανελέητη κριτική στο Χόλιγουντ, έξυπνα και πνευματώδης αστεία, πετυχημένη σάτιρα στον αμερικάνικο τρόπο ζωής. Αν η εικόνα μπερδεύει είναι γιατί ξέχασα να γράψω ότι ο πρωταγωνιστής είναι άλογο! Η σειρά είναι animation για το Netflix. Σε λίγες μέρες αρχίζει η τρίτη σεζόν. Υπάρχουν 12 ημίωρα επεισόδια ανά σεζόν.

Vintage Triumph


Σαν σκληρή, χονδρή μάλλινη μπλούζα

Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι το καλύτερο στην άδεια σου ήταν που δεν είχες ίντερνετ για 3 μέρες και κατάφερες να διαβάσεις ένα μεγάλο μέρος από το βιβλίο των 800 σελίδων που παιδεύεις εδώ και δύο μήνες. F.Y.I. το βιβλίο είναι "Η ιστορία του Έντγκαρ Σωτέλ" του