Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

#paofc και τα μυαλά στα κάγκελα

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε, είναι σχεδόν υπό διάλυση. Χρωστάει σε παίκτες, προπονητές, διοικητικό προσωπικό και γενικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Ο ιδιοκτήτης, ο κος Αλαφούζος, δεν θέλει ή δεν μπορεί να επενδύσει περισσότερα χρήματα κι εφόσον κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ΠΑΟ, νομίζω, ότι η ορθολογικότερη λύση είναι να πουλήσει η ομάδα όποιους παίκτες μπορεί σε... αξιοπρεπή τιμή και να ανεβάσει παίκτες από τις ακαδημίες. Σκοπός και επιτυχία για τη νέα σεζόν θα είναι η έξοδος στην Ευρώπη και -το σημαντικότερο- η οικονομική εξυγίανση του κλαμπ.

Ναι, ο Παναθηναϊκός δεν είναι Πανιώνιος αλλά ίσως οι φίλαθλοι του πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Επίσης θεωρώ πιο τίμιο να έχει η ομάδα νεαρούς παίκτες που μπορεί να πληρώσει από το να έχει ακριβούς, καλύτερους ποδοσφαιριστές αλλά απλήρωτους και να διασύρεται ως σύλλογος, βλ. Γουακασο (δεν του πλήρωναν ούτε το ενοίκιο του σπιτιού) ή Μπεργκ.

Ποιός να μου το έλεγε ότι θα αναπολουσα, όχι μόνο τους "γκουμομπασιναδες" (που έκαναν τον ΠΑΟ να είναι ο καλύτερος ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Ευρώπη και να μην έχει ξεπεραστεί ακόμη και σήμερα) αλλά και παίκτες όπως ο τίμιος μπομπερ Τοτσε!

"Τζιγγερ πούλα" και είδαμε προκοπή... :-(